Boråstapeter tuunaa autoilijan kodin seinät

Autojen keräily sekä tuunaaminen on antoisa harrastus. Kun auto on tuunattu, saattavat sormet kuitenkin syyhytä jo uuden projektin pariin. Tällöin kannattaa harkita kodin seinien tuunaamista, jotta myös niistä tulee omannäköiset. Boråstapeter on tässä tuunausprojektissa hyvä kumppani!

Tuunaa kotiisi kesäautoilun tunnelmaa

Boråstapeter auttaa tuunaamaan kotisi seinille upeaa kesäautoilun tunnelmaa! Kyseessä on skandinaavisia perinteitä mukaileva tapettimerkki, joka perustettiin jo 1900-luvun alkupuolella. Sen perusti Waldemar Andren, joka toivoi jokaisen ruotsalaisen pystyvän taloudellisesti luomaan kodistaan entistä kauniimman tapeteilla. Vielä nykyäänkin boråstapeter tarjoaa laadukkaita tapetteja edulliseen hintaan ja tuhansissa ruotsalaisissa, suomalaisissa ja muissa skandinaavisissa kodeissa onkin ryhdytty toteuttamaan Waldemar Andren visiota.

Monen mielestä kesä on parasta autoiluaikaa ja moni suomalainen hankkiikin alleen kesäauton. Jos kotiin haluaa tallettaa kesäistä, autoilukesän mieleen tuovaa, tunnelmaa, kannattaa tutustua Boråstapeterin upeisiin kukkakuoseihin. Esimerkiksi suloinen Magic Forest tai hempeä Dahlia Garden -tapetit ovat upeita vaihtoehtoja. Molemmat sopivat hyvin myös lastenhuoneeseen muistuttamaan lasta upeasta autoilukesästä. Ihanien tapettien keskellä on mukava odottaa seuraavaa autoilukesää myös pitkän ja kylmän talven aikana. Kivoissa puitteissa talvi tuntuu sujuvan tavallista nopeammin ja kesä onkin jo pian kulman takana! Talvella aikaa tulee ehkä vietettyä kotona tavallistakin enemmän, joten kivat puitteet tulevat tavallistakin enemmän tarpeeseen!

Boråstapeter helposti verkosta

Moni autoilija hankkii auton ulkomailta, joten miksipä ei sitten kodin tuunaamisessakin suosisi ruotsalaisia Boråstapeter-tapetteja? Ruotsalainen tyyli sopii yleensä hyvin myös suomalaiselle, ja tämä pätee myös tapettien kohdalla! Ulkomailta voi tehdä hyviä ja edullisia autolöytöjä – ja sama koskee myös tapetteja!

Boråstapeter-tapetteja on onneksi helppo tilata suomalaiseen autoilevaan kotiin Kotitapetti-nimisen verkkokaupan kautta. Verkkokaupassa asiointi säästää sinut tapetteja myyvissä liikkeissä kiertelyltä, mikä puolestaan säästää sinulta aikaa ja rahaa. Kotitapetilla vertailet erilaisia Boråstapeter-vaihtoehtoja nopeasti ja näppärästi muutamalla klikkauksella ja voit käyttää oikean kuosin etsinnässä apunasi myös Kotitapetin näppäriä haku- ja lajittelufilttereitä. Voit nimittäin lajitella Boråstapeter-hakutulokset esimerkiksi siten, että sinulle näytetään ensimmäisenä kaikista edullisimmat vaihtoehdot. Pienellä budjetilla kotiaan tuunaavalle autoilijalle tämä on erityisen näppärä vaihtoehto!